За нас

Фирма Конвект е основана през 1991 година. Основната дейност на фирмата е свързана с климатизацията, отоплението и вентилацията на жилищни, обществени, търговски и индустриални сгради на територията на град Видин и региона.

Разполагаме с опитен проектантски екип в областта на ОВК инсталации, проекти за енергийна ефективност на сгради и технологични проекти на малки предприятия, както и с шоурум за климатична и отоплителна техника, склад и производствена база.

Конвект ООД разполага с лицензирани консултанти, отговарящи на изискванията на чл.23, ал.1 от ЗЕЕ, за обследване на сгради за енергийна ефективност, изготвяне на енергийни сертификати и оценки за сътветствие на част Енергийна ефективност.

При нас може да откриете най-съвременните технологии в областта на климатичната, отоплителна и вентилационна техника. Клиентите ни могат да разчитат на нашият богат опит и висококвалифицирани кадри, които осигуряват надеждни, дълготрайни и енергийноефективни технически решения.
Стараем се да бъдем внимателни и лоялни към нашите клиенти, да им дадем най-добрата информация и да получат нашите услуги с максимално високо качество.

Климатизация Видин - Климатици Видин - Промоции на климатична техника Видин - Отоплителна техника и инверторни климатици Видин - Подово-таванни климатици Видин - Безплатен монтаж на климатици във Видин