Публикации в | Новини

Приложение Daikin 3D

Публикувано на 22 март 2014 от konvect

Daikin 3D е приложение, предназначено за клиенти и професионални монтажници, което ви позволява да изберете климатик и да го видите във вашия дом ПРЕДИ да го закупите!
Отпечатайте „маркер“ на лист с формат А4 или А3. Поставете листа на стената, върху която желаете да монтирате климатичното тяло, рамкирайте листа с вашия таблет и климатикът ще се появи в 3D формат в оригиналния си размер.
Daikin-3D
Включете го, разгледайте го отблизо от всеки ъгъл и дори направете снимка, така че да имате известно време да сравните всички възможности, които Daikin предлага.
Но това не е всичко.
Поставете „маркера“ на пода на терасата или балкона, където искате да монтирате външното тяло (гама от единични и мулти-сплит тела) и ще го видите на екрана.
По този начин можете да изберете най-доброто местоположение за изправна работа и поддръжка.

Изтегляне на маркер А4 (за разстояния до 3 метра)

Изтегляне на маркер А3 (за разстояния над 3 метра)

Daikin отбелязва, че показването на 3D изображения чрез приложението на Daikin може да доведе до неточности или грешки, за които компанията не носи отговорност по никакъв начин.
Ако искате да получите точни данни, можете да направите справка с нашата техническа и търговска документация.

Daikin.bg

Коментари

Климатизация Видин - Климатици Видин - Промоции на климатична техника Видин - Отоплителна техника и инверторни климатици Видин - Подово-таванни климатици Видин - Безплатен монтаж на климатици във Видин