Публикации в | Новини

Климатиците NEOCLIMA LUX са серия от бизнес класа

Публикувано на 04 април 2014 от konvect

Климатиците NEOCLIMA LUX са серия от бизнес класа, които работят с хладилен агент R-410A в режими на охлаждане и отопление. Всички модели се характеризират с ниски нива на шум, многостепенна система на филтриране и защита от пад на напрежението.

NeoklimaФункцията Авто-рестарт връща климатиците в режим на функциониране след прекъсване на електрозахранването.

Функцията I feel поддържа предварително зададената температура на мястото, където сте чрез, вграден в дистанционното управление, сензор, който измерва температурата и предава данните към микропроцесора на вътрешното тяло.

Ускореното отделяне на конденз, с което се повишава ефективността на топлообмена, се осъществява благодарение на златното хидрофилно покритие на топлообменника на вътрешното тяло . Освен това, то увеличава значително животът на системите в сравнение със стандартните климатици.

Топлообменникът на външните тела е изработен от поцинкована стомана, поради което той не корозира и съответно не се замърсява.

Всички модели са с вградения филтър с активен въглен, който пречиства въздуха от цигарен дим, мирис на животни и други неприятни миризми.

Антибактериалният филтър задържа малките частици прах и унищожава микроорганизмите, което превръща въздуха в по-здравословен и значително се понижава вероятността от възникването на алергии и инфекциозни заболявания.

Вграденият йонизатор обогатява въздуха с леки аниони, които улавят частиците прах и допринасят за по-чист въздух.

Лицевият панел е лесен за почистване и с вграден дисплей с мека светлина.

Коментари

Климатизация Видин - Климатици Видин - Промоции на климатична техника Видин - Отоплителна техника и инверторни климатици Видин - Подово-таванни климатици Видин - Безплатен монтаж на климатици във Видин