Публикации в | Новини

Климатици Daikin Emura 2014

Публикувано на 04 април 2014 от konvect

Новата серия климатици Daikin Emura е предвидена да се появи на пазара през пролетта тази година и цели да удовлетвори уникалните европейски естетични изисквания вече предварително привлече симпатиите в технологичните дизайнерски среди.

emuraEлегантен дизайн с най-модерна технология и функционалност – това съчетават новите климатици Дайкин Емура 2014 г., за да създадат образец на съвременна климатизация. Те са произведени от висококачествени материали и съвършено покритие, които се допълват от забележителна ефективност – SEER до A+++, най-високата на пазара. Моделите, покриващи пълната гама от 2, 2,5, 3,5 и 5kW дават възможност за избор на перфектния размер за всяко приложение.

Цялата серия климатици са снабдени с изцяло нова и иновативна компресорна технология, която увеличава ефективността, особено при работа с частично натоварване, като оптимизира целогодишната им ефективност, която се повишава още повече от много по-ниските загуби в режим на изчакване. В резултат на това Daikin Emura постига висок SEER до A+++ и SCOP до A++. Оптималната енергийна ефективност се комбинира с минимални нива на шум, достигащ едва до 19dBA.

Вътрешното тяло на климатиците Daikin Emura се предлага в два цвята – сребристо и антрацитно-черно или чисто матово бяло. Конструкцията му е аеродинамична, с което се създава невероятно тънък профил, и е призната за икона на модерния дизайн, при производството на климатична техника, подходяща за всеки интериор. В конструкцията на тялото на всички модели е интегрирана високо интелигентна система с иновативни функции за значително понижаване на разхода на електроенергия в сравнение с обикновените климатици.

Специален сензор “интелигентно око” следи за наличието на хора в стаята, а ако отсъстват хора за 20 минути, настройките се променят, за спестяване на електроенергия. При появата на някого в помещението, климатикът от серията незабавно ще възстановяви първоначалната си настройка. Основна функция на “Интелигентното око” е и да насочва въздушния поток встрани от присъстващите в стаята, така че да се избегнат студени течения.

Уредът може да се програмира за цяла седмица с различни настройки, определени за всеки ден от седмицата, така че потребителите могат да регулират работните характеристики според своите собствени навици и потребности.

За още по-голямо удобство, новите климатици Daikin Emura мотаг да бъдат управлявани и от разстояние чрез приложение, достъпно от платформи, базирани на мобилните операционни системи в смартфоните – Apple и Android. Това допълнително безжично устройство тип „plug and play“ разполага с интуитивен интерфейс, което прави управлението на уреда още по-лесно както в жилището, така и извън него.

Следващото поколение климатици на Daikin Emura 2014 доказва още веднъж, че интелигентният дизайн е и естетически привлекателен и едновременно с това осигурява превъзходна енергийна ефективност. Благодарение на тези две предпоставки тази серия климатици ще се превърнат в предпочитан избор за подобряване на климатичните условия в помещенията и идеалното решение за архитекти, инженери и интериорни дизайнери.

Коментари

Климатизация Видин - Климатици Видин - Промоции на климатична техника Видин - Отоплителна техника и инверторни климатици Видин - Подово-таванни климатици Видин - Безплатен монтаж на климатици във Видин